För oss är god etik lika viktigt som kvalitet. Från råvara till färdig och paketerad produkt, arbetar vi aktivt med etik- och moralfrågor som berör vår produktion. Vi har en enkel filosofi och klar vision. Samtliga produkter inom Emite Make Up skall hålla absolut högsta kvalitet och lämpa sig både för professionellt studioarbete och för privatpersoner med högt ställda krav. Oavsett om du arbetar professionellt eller önskar kvalitetsprodukter för eget bruk är Emite Make Up det självklara valet för dig

Samtliga produkter inom Emite Make Up´s sortiment har noggrant bearbetats och utprovats för att ge bästa resultat. Vid produktframställning arbetar vi med den senaste teknologin och de finaste

Produkterna är framtagna mot makeupartistens krav på pigmenthalt och long lasting effekt, perfekt för studioarbete och professionellt salongsbruk. För dig som är privatperson kommer du uppleva produkter i högsta klass både när det gäller applicering, den behagliga känslan på huden och hållbarheten som räcker hela dagen. Vi har dessutom uteslutit parfym i de allra flesta produkter eftersom detta är den största källan   till allergi och hudirritation.  

Inom makeup är pigment en av de viktigaste beståndsdelarna. Pigment är grunden för de flesta makeup produkter, lika viktigt är vilken typ av pigment som används, hur stor mängd som är optimal och hur den bearbetas. Beroende på vilket resultat som önskas finns olika lösningar på framställning och bearbetning.

Genom vår resa har vi samlat dessa färger från alla olika delar av världen. Bakom varje färg i kollektionen står just en växt för inspirationen. Naturen med dess stora färgskala från blommor, blad, bark, nötter och frön blev vägen för oss att vandra vid namngivning av våra produkter.  

Topplista

 
 
 
 
 
 
Välkommen till Tophead.se. Här kan du fynda mellan massa kända varumärken så som tex Matrix, Loreal, Schwarzkopf, Wella, Grazette, Lanza, D:fi, Goldwell, Vision, Moroccanoil, Stylemaster, Affinage, Kitoko, ghd, Revlon, Maria Nila, Fudge och många fler. Frisörprodukter till bättre och lägre priser än din lokala frisör.