Emite Makeup BB Cream Red Coral - Olive 35ml
en perfekt kombination av hudvård och makeup. Den lätta basen jämnar ut ojämnheter, återfuktar och ger en jämn och fin ton åt ansiktet


340:-
Emite Makeup BB Cream Red Coral - Fair 35ml
Är en perfekt kombination av hudvård och makeup. Den lätta basen jämnar ut ojämnheter, återfuktar och ger en jämn och fin ton åt ansiktet.340:-
Emite Makeup BB Cream Red Coral - Porce 35ml
Är en perfekt kombination av hudvård och makeup. Den lätta basen jämnar ut ojämnheter, återfuktar och ger en jämn och fin ton åt ansiktet.


340:-

BB CREAM – RED CORAL


Emite BB CREAM – RED CORAL är en perfekt kombination mellan hudvård och makeup. Den lätta basen ger en jämn och fin ton åt ansiktet. Dessutom innehåller den SPF 20 som skyddar huden mot solens skadliga strålar. Den röda korallmjölken är rik på mineralsalter som i sin tur främjar cellförnyelsen och återfuktar huden på djupet.

Topplista

 
 
 
 
 
 
Välkommen till Tophead.se. Här kan du fynda mellan massa kända varumärken så som tex Matrix, Loreal, Schwarzkopf, Wella, Grazette, Lanza, D:fi, Goldwell, Vision, Moroccanoil, Stylemaster, Affinage, Kitoko, ghd, Revlon, Maria Nila, Fudge och många fler. Frisörprodukter till bättre och lägre priser än din lokala frisör.