Mr Bear Family Beard Wash Woodland 250ml
En mild skägg tvätt som ger skägget en frisk, fräsch och fin lyster.

239:-259:-
Mr Bear Family Beard Wash Wilderness 250ml
En mild skägg tvätt som ger skägget en frisk, fräsch och fin lyster.239:-259:-
Mr Bear Family Beard Wash Citrus 250ml
En mild skägg tvätt som ger skägget en frisk, fräsch och fin lyster.
239:-259:-

Mr Bear Family Grooming Co

Original Beard Brand Of Sweden

Grundaren Björn Landén lät mustaschen växa och insåg snabbt att när det finns mer mat i mustaschen än på tallriken så borde det ju finnas något som kan förhindra detta? Björn kom fram till att det var svårt i detta brunsåsens land att få tag på bra produkter för att tämja morrhåren. Han bestämde sig helt enkelt för att göra ett eget mustachvax och tog fram kopparkastrullen hemma i det lilla köket och på den vägen är det. Mustaschen växte och blev till ett skägg, och det gjorde även produktlinjen och skaran med alla håriga vänner.

Mr Bear Family är Sveriges första tillverkare av naturliga mustasch- och skäggprodukter för män i modern tid.

I tillverkningen användes endast naturliga ingredienser och varje produkt tillverkas för hand. Konceptet är att ta fram helt naturliga produkter utan att använda kemiska tillsatser eller onaturliga mineraloljor så som petroleum (vaselin). Vi tar starkt avstånd från alla former av tester med försöksdjur.

Vi hoppas att ni tycker om produkterna och vill bli en del av vår familj!

Topplista

 
 
 
 
 
 
Välkommen till Tophead.se. Här kan du fynda mellan massa kända varumärken så som tex Matrix, Loreal, Schwarzkopf, Wella, Grazette, Lanza, D:fi, Goldwell, Vision, Moroccanoil, Stylemaster, Affinage, Kitoko, ghd, Revlon, Maria Nila, Fudge och många fler. Frisörprodukter till bättre och lägre priser än din lokala frisör.