Paul Mitchell Ultimate Color Repair Triple Rescue 150ml
Ultimate Color repair Triple Rescue är en dubbel fas spray som skyddar mot hög värme som skadar...
249:-299:-
Paul Mitchell Ultimate Color Repair Conditioner 200ml
Ultimate Color Repair Conditioner är ett återfuktande och utredande balsam som skyddar...
219:-269:-
Paul Mitchell Ultimate Color Repair Shampoo 250ml
Ultimate Color Repair Shampoo är sulfatfritt, milt rengörande och skyddande färgshampoo.
219:-269:-
Föregående123

Djurens Rätt stödjer Paul Mitchell

Vi är stolta och glada över att få vara vitlistade av föreningen Djurens Rätt. John Paul Mitchell Systems har gjort en långtgående utfästelse för att utveckla och tillverka produkter som respekterar vår planet, såväl dess natur och miljö som de varelser som lever på den. Vi har aldrig testat på djur och kommer aldrig att göra det.


 Miljövänligt och etiskt

John Paul Mitchell Systems har gjort en långtgående utfästelse för att utveckla och tillverka produkter som respekterar vår planet, såväl dess natur och miljö som de varelser som lever på den.

Ingen tillverkare av hårvårdsprodukter kan fullständigt vara "vit" på detta område, men vi följer vår föresats så långt det överhuvudtaget är möjligt. Vi tror att nyckeln till ett bra beslut och vi vill dela med oss av vår kunskap och göra den både lätt tillgänglig och lättförstådd.

Varför testar vi inte på djur?

Därför att vi tycker det är onödigt och att det är fel. När vi utvecklar en ny produkt använder vi datateknik för att jämföra olika ingredienser och förutsäga hur sammansättningarna kommer att reagera med varandra. Det vi kommit fram till testas sedan på hud och ögonvävnader som framställs på konstgjord väg med överensstämmer med människans. När de bedöms som fullständigt säkra testas produkterna av professionella frisörer. Vi har aldrig testat på djur och kommer aldrig att göra det.Välkommen till Tophead.se – Experter inom professionella hårvårdsprodukter. Vi erbjuder frisörsaxar, stylingverktyg, schampo, balsam, inpackningar, stylingprodukter och mycket mer.

Du hittar bland massa kända frisörmärken så som Kérastase, Matrix, Loreal, Vision, Maria Nila, Lanza, D:fi, Schwarzkopf, Goldwell, Revlon, Stylemaster, Crush, Grazette, Fudge, Maroccanoil, Kitoko, Affinage, Paul Mitchell, Orofluido, Ghd, Kevin Murphy, Lakmé och många fler.

Besök vår butik Tophead i Ullared eller handla online i vår webbshop idag. Besök oss på www.tophead.se – Fynda hårvård till lägre pris.


Välkommen att fynda!

Topplista

 
 
 
 
 
 
Välkommen till Tophead.se. Här kan du fynda mellan massa kända varumärken så som tex Matrix, Loreal, Schwarzkopf, Wella, Grazette, Lanza, D:fi, Goldwell, Vision, Moroccanoil, Stylemaster, Affinage, Kitoko, ghd, Revlon, Maria Nila, Fudge och många fler. Frisörprodukter till bättre och lägre priser än din lokala frisör.